Extra hulp nodig? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Contactgegevens

OF BEL ONS DIRECT OP:
078 204 9999


MAIL ONS VIA:
info@window2go.nl

ONS ADRES:
Bezoek graag op afspraak
Nieuwland Parc 13e
2952 DA Alblasserdam

KvK: 88409783
BTW: NL864613003B01

Onderdeel van Window King

Window 2GO is onderdeel van Window King, wij zijn een online speler in de wereld van kozijnen, doordat wij bijna alles via onze website doen kunnen wij de kosten laag houden. Dit is natuurlijk superfijn voor jou, want omdat wij de kosten laag houden kunnen wij kozijnen aanbieden tegen super goede prijzen. Maar wat maakt ons speciaal? Wat ons speciaal maakt is de aandacht die wij hebben voor onze klanten, producten en medewerkers. Niet voor niets is onze slogan “Omdat aandacht belangrijk is”.

Kun je alles zelf? Geen probleem
Heb je hulp nodig? Geen probleem
Moeten wij iets voor je doen? Geen probleem

Wij zijn er voor jou! Kozijnen zijn geen pakje boter die je koopt, kozijnen zijn maatwerk en verdienen daarom de volle aandacht. Niet alleen het product maar ook het advies. Elke order hoe klein of hoe groot krijgt bij ons de volle aandacht.

Kozijn Nerds, dé kozijn specialisten

Bij ons geen verkopers die jou het duurste product proberen te verkopen en in dure auto’s rond rijden. Wij hebben Kozijn Nerds in dienst, deze specialisten weten alles over kozijnen en helpen jou bij de keuze wat het beste bij jou past. Onze Kozijn Nerds hebben jarenlange ervaring in de kozijnindustrie en hebben vaak gewerkt bij grote fabrikanten. Daardoor is de kennis zeer uitgebreid. Onze Nerds zijn er voor jou! Zodat jij krijgt wat het beste bij jou past.

Caribische eilanden, wij maken het verschil!

Wist je dat wij ook actief zijn op de Caribische eilanden? Hier maken wij echt het verschil, we maken de wereld een stukje beter. Waarom? Op deze eilanden zijn de meeste huizen voorzien van enkel glas, terwijl de airco binnen de temperatuur laag probeert te houden. Je begrijpt het wel, hier gaat super veel energie verloren. De airco staat namelijk vooral voor buiten te draaien want de warmte komt namelijk direct door de ramen weer naar binnen. Wij doen er alles aan om de Caribische eilanden te voorzien van goed geïsoleerde kozijnen met HR++ glas. Hierdoor maken wij de wereld elke dag een stukje beter. Naast kozijnen plaatsen wij daar ook zonnepanelen, om optimaal gebruik te maken van de zon. Als je dit zo leest, krijg je toch direct zin in een vakantie? Heerlijk!